Обвиненият в бруталното убийство  на 28-годишния Юмер Мехмед - Станимир

...
Обвиненият в бруталното убийство  на 28-годишния Юмер Мехмед - Станимир
Коментари Харесай

Съдът реши съдбата на убиеца на Юмер

 Обвиненият в бруталното убийство  на 28-годишния Юмер Мехмед - Станимир Рагевски остава в ареста. Това реши Бургаският областен съд преди минути, предава кореспондент на Burgas24.bg.

Огромно напрежение се сътвори пред Съдебната палата, пред залата, а и по време на съвещанието през днешния ден. Над 50 индивида близки на разчленения Юмер се събраха на спонтанен митинг пред правосъдната палата в Бургас към 15 часа. Те са уверени, че Станимир има съизвършител и че би трябвало да получи доживотна присъда. Самият  Рагевски  бе посрещнат от част от тях през правосъдната с крясъци " Изрод " и " Нещастник ". Въпреки това Рагаевски остана безгласен пред тях и публицистите.

В самата зала ситуацията бе не по-малко нажежена, откакто арбитър Петя Георгиева се изгаври с бургаските публицисти, искайки от всеки от тях, да се показа персонално. Всичко това - пред очите на обвинявания в бруталното ликвидиране на Юмер-Станимир. Това разгневи бургаските публицисти, които заедно (без една медия) напуснаха правосъдната зала, в символ на противоречие с настояването й.

" Има събрани голям брой доказателства по досъдебното произвеждане. За мен обвиняването в този му тип, макар началния стадий на следствието, е доказателствено гарантиран ", сподели пред публицисти наблюдаващият прокурор по делото   Десислава Трифонова. 

Припомняме, че Юмер изчезна на 4 август. На същата дата е бил убит. В продължение на няколко дни трупът му е бил разчленяван в апартамент, благосъстоятелност на Станимир и неговата брачна половинка. Частите от тялото са били опаковани в найлонови чували, които са били сложени в бидони, скрити в околност край  Бургас. Останките на Юмер бяха открити на 11 август.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР